top of page
Plakk.jpg

Hva er hovedmålet, og hvordan når vi det?

Hovedmålet til Stortingsgaten Tannlegeklinikk er ikke å styre merkevaren til bedriften, men å få flere bestillinger og flere kunder.

INSTAGRAM

Ingen aktivitet på sosiale medier

Å si at man selv er best, har minimal effekt. Vi har blitt lurt nok ganger, både i kjærlighetslivet og i businessammenheng, til å ikke stole på hva andre sier om seg selv. Burmeister Media vil derfor reklamere for Stortingsgaten Tannlegeklinikk på sosiale medier, nærmere bestemt Instagram. Vi vil be folk velge "Burmeister Media" i kontaktskjemaet for å aktivere kampanjen på 295,- for en undersøkelse, slik at vi kan se effekten av kampanjen. Denne kampanjen vil kjøres samtidig som Google Ads.

Hva skal gjøres?

 • Skrive en kreativ tekst til en annonse som legges på Burmeister Media sin Instagram. 

 • Lage et unikt bilde til annonsen. 

 • Finne riktig kundegruppe for annonseringen, det vil si kjønn, alder, bosted, familie etc. 
  Opprette og legge ut annonse. 

 • Analysere statistikk og foreta endringer for å optimalisere annonsen samt landingssiden. 

 • Finne 10 profiler med et pent smil fra Oslo - som har over over 4000 følgere og en profil som har høy aktivtet - som kan legge ut en innlegg på Instagram hvor de smiler og skriver om tilbudet som Plakk.no har for øyeblikket.

  Ettersom profilene ikke er kjent med å få betalt for sponsede innlegg, er det stor sannsynlighet for at de vil akseptere en betaling på 500 kroner for å få foten innenfor døren, samt vise venner og bekjente at de har blitt sponset. For å finne 10 som vil akseptere tilbudet, må mest sannsynlig 30-50 personer kontaktes.

  I bestillingsskjemaet vil kunden kunne huke av hvilken profil som sørget for at de bestilte.

  Skulle hver profil sørge for 5 bestillinger, vil det tilsvare det 50 bestillinger. Utgiften på 5000 kroner vil da føre til en omsetning på 15 000, men viktigst av alt 50 nye personer som kommer inn døren, og hvor dere med gode tjenester og kundeservice kan sikre dere minst 15-20 kunder for livet.

GOOGLE ADS

En dyr lærepenge

Å håndtere en Google Ads konto krever både tid og ekspertise, noe som kommer klart frem i tallene for februar og mars - som ikke er annet en horrible.

Det er viktig å prioritere den annonsen som gir lavest mulig kostnad, men høyest mulig inntekt.

I oktober 2021, fikk du 39 henvendelser via kontaktskjemaet ditt, og du brukte kun 11 771 kroner. Jeg sendte faktura for innsatsen, som du ikke ønsket å betale. Hvorfor? Du hadde fått noen fra Google til å titte på annonsene dine.

Google Ads - Plakk - Oktober 2021 - Markeringer.jpg

I mars 2022, har du fått 21 henvendelser via kontaktskjemaet ditt fra Google, og du betalte utrolige 22 774 kroner. Beløpet som er brukt er dobbelt, og antall henvendelser er nesten halvert. Så enten det er du, Google, eller et annet firma som var inne og endret innstillinger eller lignende, kommer det klart frem at det kan lønne seg å bruke en profesjonell som ikke bare er ute etter pengene dine, men som også er ute etter ditt beste.

Google Ads - Plakk - Mars 2022 - Markeringer.jpg

Jeg ser også at det ble brukt 17 418 kroner i februar for kun 14 henvendelser.

"Tannlege kampanje" har gått opp fra 30 kroner per klikk, til 71 kroner per klikk, og "Dentist Oslo" har gått opp fra 17 kroner per klikk til 150 kroner per klikk.

SEO

En umulig oppgave?

Når det kommer til søkemotoroptimalisering, konkurrer vi mot bedrifter som har eksistert I Oslo i lang, lang tid.

Vi konkurrer også mot gigantiske bedrifter med store budsjetter for markedsføring - som f.eks Colosseum Klinikken.
Her må man bare ikke gi opp, og la tiden hjelpe til. 

 

På søkeordet "Tannlege nationaltheatret" ligger du nå på en 6. plass.

Tannlege National.jpg
bottom of page