top of page
Christian Burmeister - Medium picture -  Burmeister Media_edited.jpg

Kort fortalt

Christian lever for å skape, og er grunnlegger av Internettsider.no.  

Ved å kombinere et godt produkt, sine sosiale evner og et godt øye for multimedia, har kunder som Orkla og GET vært med på å gi han en av de høyeste ratingene som er å finne på Facebook den dag i dag, med 4.9 i gjennomsnitt fra over 100 bedrifter.

Resultatene har ikke latt vente på seg! Det ble for alvor klart at Christian visste hva han gjorde da Lakrisgutta var førstemann ut til å bli oppdaget og kjøpt opp av Orkla. 

Så var det Stortingsgaten Tannklinikk sin tur, som etter to år med en intens markedsføringskampanje på sosiale medier ble kjøpt opp av Colosseum Tannlege (Norges største tannlegekjede).

Enten det er å produsere tekst som fanger kunden, ta bilder, lage bilder eller skape videoinnhold til sosiale medier, finner du alltid Christian smilende bak skjermen.

Erfaring - Kunnskaper.png
Kunder.jpg

Hva sier andre?

Linked.png
Gode Facebook anmeldelser for nettsideleverandør.png

Kreativitet

Å komme på kreative og unike ideer, som er relevante for selskapets produkt eller tjeneste, holder seg innenfor bedriftens retningslinjer men samtidig fanger målgruppens interesse, er en tøff men givende oppgave. 

Nedenfor finner du noen eksempler hvor Christian har stått bak den kreative prosessen. Han har også produsert sluttresultatet i Photoshop. 

Bilder

Veldig mange har sett Eiffeltårnet midt på lyse dagen, i en kavalkade av grått stål, eller når det står og glitrer som 1000 stjerner når mørket faller på. Men hvor mange har sett Eiffeltårnet i en soloppgang, klokken seks om morgenen, med fugler som flyr sammen på vei mot varmere strøk? 

Objektet, bakgrunnen, lyset og vinkelen, er noen av faktorene som må stemme i samme sekund som bildet blir tatt. 

Det er en kunst i seg selv å få frem det beste i et bygg, et produkt eller et menneske. Og det er like inspirerende å prøve å vise det fra et perspektiv som få andre har sett, til tross for at de har hatt samme mulighet som deg. Dette gjelder spesielt mennesker! Å få noen til å se seg selv, og å vise hvor vakre de egentlig er, er noe det beste ved å være en god fotograf.

Video

Å filme, klippe sammen, redigere farger og finne riktig musikk, er en kunst i seg selv.

Nedenfor finner du to videoer hvor filmingen samt redigering er i hovedfokus.

Foran og bak fasaden

Christian trives like godt bak som foran kameraet. Dette gjør at han lettere forstår hva som må til for å få andre til å føle seg komfortable foran linsen - noe som er viktig når man filmer eller tar bilder av andre mennesker til sosiale medier.

 

Privat har han selv 4 videoer oppe på Youtube. Til tross for et lavt antall med videoer, nærmer han seg allerede sakte med sikkert 100 000 seere.

Christian Burmeister - Vespau - Youtube 2023.jpg

Sosiale medier

  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
bottom of page