Christian Burmeister - Burmeister Media.jpg

Kort fortalt

Christian startet Internettsider.no i 2013, en nettsideleverandør for bedrifter - et av selskapene med høyest rating på Facebook den dag i dag. Han har laget nettsider for både store og små bedrifter, blant annet for Orkla og GET.

 

Med visuelt design som hovedinteresse, kom også branding og reklame som en del av pakka, når eksisterende kunder ville utvide kundebasen sin. Resultatene har ikke latt vente på seg: Kunden vår Lakrisgutta ble oppdaget og kjøpt opp av Orkla, og nå senest i april 2022 ble Stortingsgaten Tannklinikk kjøpt opp av Colosseum Klinikken, etter en intens markedsføringskampanje av Burmeister Media.

Christian elsker å skape, enten det er å lage bilder fra bunnen av, ta bilder av andre, eller skape videoinnhold til sosiale medier som f.eks Youtube eller TikTok

Sosiale medier

  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook

Å skape bilder

For å kunne lage et bilde, må en idè først konstrueres. Kreative personer kan stå for begge disse prosessene.


Nedenfor ser du noen av idèene Christian har skapt, samt gitt liv til.
Å sette sammen flere ulike komponenter til ett enkelt bilde, er tidskrevende. Men når resultatet blir bra, er det verdt innsatsen. 

Fotografen

Objektet, lyset, vinkelen og bakgrunnen - alle faktorene må stemme for å få til et bra bilde, enten det er et bilde av en influenser, et produkt eller et lokale. Og sist men ikke minst, det mest tidskrevende, etterarbeidet som består av redigering og optimalisering av farger. 

Levende bilder

Å filme, klippe sammen, redigere farger og finne riktig musikk, er en kunst i seg selv.

Nedenfor finner du en video hvor filmingen samt redigering er i hovedfokus.